Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mi Hrvati!

Kako su igrali: Trojica Hrvata s ocjenom višom od osam!

Hrvatska je protiv Škotske odigrala daleko najbolju utakmicu na tekućem Euru, a to se vidi i iz ocjena.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Škotsku 3:1 u odlučujućoj utakmici skupine D na Euru te se plasirala u osminu finala, a naši navijači mogu se za to duboko nakloniti Luki Modriću, Ivanu Perišiću i Nikoli Vlašiću.

Trojica hrvatskih strijelaca bili su najbolje ocijenjeni igrači Vatrenih prema statističkom portalu WhoScored te jedina trojica s ocjenom većom od 8 na utakmici.

Perišić, Modrić, Vlašić...

Ivan Perišić bio je najbolje ocijenjeni igrač Vatrenih s ocjenom 8.3, što je najveća ocjena nekog Hrvata na ovom Euru, a za to je morao jedan gol zabiti i jedan namjestiti.

Identičan učinak imao je i Luka Modrić, međutim kapetan je za svoj nastup dobio 8.1. Nikola Vlašić zaradio je „osmicu“ za svoj prvi start na Euru.

gol expired Od Austrije do Škotske: Modrić još jednom ušao u povijest reprezentacije i pridružio se Ronaldu u ekskluzivnom klubu divider

Asistent za Lukin gol, vjerojatno i jedan od top tri gola na ovom Euru, Mateo Kovačić, uz taj potez, imao je još niz sjajnih obrambenih reakcija te sjajnih kretnji u međuprostoru i za svoj nastup je dobio ocjenu 7.7.

Josip Juranović, debitant za Hrvatsku na Euru, započeo je akciju za prvi gol i opravdao Dalićevu odluku da mu da prednost ispred Šime Vrsaljka.

Koga bi htjeli u osmini finala?

Ukupno glasova:

Quiz Maker - powered by Riddle

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider