Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Malo nas je, al' nas ima

Hrvatski dres ispred hrama nogometa: Malo drugačiji pogled na kultni Wembley

Navijača neće biti puno, ali čut će se hrvatske pjesme na jednom od najslavnijih svjetskih stadiona.

Bliži nam se početak Europskog prvenstva, u prvom kolu skupine D u nedjelju će na Wembleyju odmjeriti snage Engleska i Hrvatska.

Osim što će se utakmice igrati diljem Europe, ovaj Euro 2020. bit će specifičan i zbog toga što će se odigrati uspred pandemije koja je umnogome paralizirala (sportski) svijet i dovela do toga da stadioni neće moći biti puni kao što bi to bio slučaj da se ne nalazimo u ovome novom normalnom.

Ovisno od države do države, ograničen je kapacitet gledatelja pa će tako nedjeljnom okršaju Gordog Albiona i Vatrenih moći prisustvovati 22.500 navijača.

gol expired VIDEO gol.hr već ispred Wembleyja: Ivica Medo bacio zanimljivu okladu s bauštelcem divider

Razočarani takvom odlukom, mnogi Hrvati već neko vrijeme prodaju svoje ulaznice Englezima budući da bi, čak i da odluče doći na stadion, zbog strogih epidemioloških pravila, morali provesti 10 dana u samoizolaciji.

Izostat će tako ona podrška koja bi postojala da nema ograničenja i epidemioloških odredbi, ali određeni broj Hrvata ipak će u nedjelju biti na Wembleyju.

Neki od njih došli su već ovog četvrtka pred hram nogometa i izvjesili hrvatsku zastavu koja je dala novu dimenziju pogledu na slavni engleski stadion.

gol expired Mjesec dana spektakla na Trgu bana Jelačića: Velika navijačka zona, svi su dobrodošli divider
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider