Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve na najvišoj razini

Mjesec dana spektakla na Trgu bana Jelačića: Velika navijačka zona, svi su dobrodošli

Organizacijski i produkcijski ovogodišnja fan zona bit će na najvišoj razini, kroz vrhunski opremljen i osmišljen prostor vanjske produkcije i aktivacijskih zona.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Službeni klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije Mi Hrvati na Trgu bana Josipa Jelačića organizira najveću i najatraktivniju navijačku fan zonu, Croatian FANS Embassy ZONE, a povodom Europskog nogometnog prvenstva koje će se održati u 11 europskih gradova. 

Croatian FANS Embassy ZONE 2021. najveći je navijački projekt u ovom dijelu Europe i najvažnije sportsko- kulturno događanje godine. Ovogodišnja navijačka zona bit će posebnija nego ikad prije, jer je hrvatskim navijačima, zbog epidemioloških mjera, onemogućen ulaz u Veliku Britaniju bez obvezne desetodnevne karantene. Tako će ambijent stadiona navijači moći doživjeti JEDINO na - centralnom navijačkom mjestu u Hrvatskoj – fan zoni na Trgu bana J. Jelačića u Zagrebu. 

Organizacijski i produkcijski ovogodišnja fan zona bit će na najvišoj razini, kroz vrhunski opremljen i osmišljen prostor vanjske produkcije i aktivacijskih zona.
Svi posjetitelji imat će priliku pratiti sve utakmice Europskog prvenstva na velikom LED ekranu veličine 40m2. Također, dodatno je osiguran zanimljiv tematski zabavni program uz brojne hrvatske izvođače, raznovrsan popratni program te bogata ugostiteljska i trgovačka ponuda.

Croatian FANS Embassy ZONE održavat će se, naravno, uz apsolutno poštivanje svih aktualnih epidemioloških mjera.

U petak, 11. lipnja, veliko je otvaranje EURO-a u Rimu, te Croatian FANS Embassy ZONE u Zagrebu, uz nastup Učiteljica od 19:30 sati. Dodatni spektakl i zabavu u nedjeljnom dvoboju Vatrenih protiv Engleza jamče Zaprešić Boysi s početkom u 14:00.

Vrijeme trajanja spektakla bit će mjesec dana - u razdoblju od 11. lipnja do 11. srpnja 2021. godine
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider