Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kakav peh

Šokantno popodne za Francusku: U razmaku od par minuta ostali bez dva igrača

U četvrtfinalu Eura 2020, Francuska će igrati protiv boljeg iz dvoboja Hrvatske i Španjolske.

U derbiju 3. kola skupine F Francuska i Portugal odigrali su 2:2 te su se plasirali u osminu finala Europskog prvenstva 2020 kao prvoplasirana, odnosno trećeplasirana momčad skupine.

To znači da će u osmini finala Francuska igrati protiv Švicarske u Bukureštu, 28. lipnja s početkom u 21 sat. Opravdaju li ulogu favorita i pobjede švicarsku reprezentaciju, Francuzi će u četvrfinalnom dvoboju igrati protiv boljeg iz dvoboja Hrvatska - Španjolska.

gol expired Pogledajte kako se Španjolci zabavljaju uoči dvoboja s Hrvatskom: Izbornik Luis Enrique isprobao vožnju na zadnjem kotaču divider

No na večerašnjem treningu, francusku reprezentaciju su pokosile dvije ozljede samo četiri dana uoči dvoboja osmine finala.

Prvo je trening s bolnim izrazom lica napustio Marcus Thuram koji je zadobio ozljedu desne natkoljenice, a onda i Thomas Lemar koji je loše prošao u sudaru s francuskim vratarom Mikeom Maignanom.

Lemar nije mogao sam izaći s terena, već uz pomoć doktora francuske nogometne reprezentacije. Prema prvim procjenama, Lemar je pretrpio ozbiljno uganuće, a njegovi suigrači bili su poprilično zabrinuti nakon razgovora s igračem madridskog Atletica.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider