Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Malo tvrđi orah

Legenda Hajduka tužila Mamića zbog uvrede i duševne boli!

"Puno bi mu bolje bilo da ne komentira Dinamo. Neka se odmakne od nas i malo bolje kontrolira ženu, tko skače po njoj i tko skače po vrtovima kad on dolazi doma" - izjavio je Mamić svojedobno o legendi Hajduka

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obećao je u ljeto 2010. godine nekadašnji Hajdukov sportski direktor i proslavljeni igrač Iko Buljan da će tužiti Zdravka Mamića zbog uvreda. Nije se medijski eksponirao, ali doznajemo 1. travnja da se u ponedjeljak na Općinskom sudu u Splitu ima održati prvo ročište na osnovu Buljanove tužbe.

Sumnjamo da će se Mamić pojaviti, njegov stil su nagodbe, pa se onda može hvaliti kako je čist. I s Buljanom se pokušao nagoditi, ali Imoćanin je malo tvrđi orah, morat će Mamić dublje posegnuti u džep želi li sve riješiti bez sudovanja.

Podsjetimo, Buljan je, nakon što je krajem srpnja objavljeno da Uefa ispituje utakmicu finala Kupa Hrvatske Dinamo – Hajduk, izjavio da mu je bilo sumnjivo suđenje Bruna Marića. Naravno, Mamić je podivljao, imao jedan od svojih ispada u kojem je prizemno "okrznuo" Buljana.

Tada je Mamić rekao "puno bi mu bolje bilo da ne komentira Dinamo, neka se odmakne od nas i malo bolje kontrolira ženu, tko skače po njoj i tko skače po vrtovima kad on dolazi doma". Buljan tuži Mamića za uvrede i nanesenu duševnu bol. (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju
Utakmicu po Utakmicu Utakmicu po Utakmicu

Nastavi čitati
divider