Tenis
SPORTOVI
Tenis
U subotu parovi

Bautista rutinski svladao Pavića i izjednačio u Osijeku

U drugom meču između Hrvatske i Španjolske nije bilo nikakve dileme.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon prvog dana dvoboja prvog kola Svjetske skupine Davis Cupa u kojem je Hrvatska u Osijeku domaćin Španjolskoj rezultat je iznenađujućih 1:1.

Prvo je Franko Škugor, 223. tenisač svijeta, senzacionalnim preokretom svladao Pabla Carrena Bustu sa 3:6, 6:3, 6:4, 4:6, 7:6 (6) poslije četiri sata i tri minute dvoboja u kojem je spasio i tri meč-lopte.

Najbolje rangirani tenisač španjolske reprezentacije Roberto Bautista Agut (ATP - 16.) svladao je Antu Pavića sa 6:4, 6:2, 6:3, iako mu je 27-godišnji Ogulinac, kojem je ovo bio debi u Davis Cupu, pružio solidan otpor u dvosatnom dvoboju.

Odluku o pobjedniku koji će se probiti u četvrtfinale Davis Cupa čekat ćemo do nedjelje, a subotnja igra parova jednu će reprezentaciju približiti tom cilju.

Hrvatski izbornik Željko Krajan na ždrijebu je za igru parova nominirao Marina Draganju i Nikolu Mektića, a španjolska izbornica Conchita Martinez se odlučila za aktualne pobjednike Roland Garrosa Feliciana i Marca Lopeza. Izbornici do sat vremena prije početka dvoboja mogu promijeniti svoje nominacije.

HRVATSKA - ŠPANJOLSKA 1:1

Franko Škugor - Pablo Carreno Busta 3:6, 6:3, 6:4, 4:6, 7:6 (6)

Ante Pavić - Roberto Bautista Agut 4:6, 2:6, 3:6

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider