Tenis
SPORTOVI
Tenis
kakve legende

Hrvatski zet slao SMS tijekom meča, Monfils usred poena vezao tenisicu

Gaël Monfils i Marcos Baghdatis obračunali su se u 4. kolu posljednjeg Grand Slam turnira sezone US Opena...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski zet Marcos Baghdatis bio je toliko nemoćan u 4. kolu US Opena da je za vrijeme pauze između gemova odlučio s mobitela poslati poruku svojoj supruzi Karolini Šprem. Kada je glavna sutkinja Alison Hughes vidjela što radi, Cipranin je dobio opomenu.

Nakon što je uslijedila nova stanka Baghdatis nije mogao a da ne upita:

"Zar ne mogu provjeriti ni koliko je sati?".

Nakon susreta novinare je zanimalo zašto je bilo bitno da pošalje poruku tijekom meča. Baghdatis je priznao da je stvar osobne prirode i nije želio dati nikakve detalje.

"Bila je to samo poruka mojoj supruzi. Postoje pravila i ja sam ih očito prekršio. Nema šanse da vam kažem što je bilo u poruci, ali dobar pokušaj", rekao je uz osmijeh Baghdatis.

Osim ovog poteza tijekom pauze treba istaknuti još jedan detalj za koji je zaslužan Baghdatisov suparnik Gaël Monfils. Francuski šoumen odlučio je razotkriti još jedan trik iz svoje široke kolekcije s kojom raspolaže.

Monfils ponekad, u situaciji kada protivnik ima zicer s mreže (smash ili lagani volej), okrene leđa mreži i pravi se kao da je odustao od poena, a sve kako bi se suparnik opustio i odigrao lakšu loptu na koju bi on stigao reagirati. Nemali broj puta mu to i uspije...

Sada je tu 'prevaru' podigao na još višu razinu. Odigrao je visoku loptu na mrežu i Baghdatis je imao lagani smash. U trenutku dok je lopta letjela Monfils se sagnuo kao da ide zavezati tenisicu i to je očito zbunilo Cipranina. Odigrao je laganu loptu na koju je Francuz stigao, ali je još jednom katastrofalno udario. Dobar trik, ali zasada još bez uspjeha.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider