Tenis
SPORTOVI
Tenis
Dvije legende

Đoković iznenadio svijet izborom trenera: Kakva će to suradnja biti!

Legendarni njemački tenisač Boris Becker bit će novi trener Novaka Đokovića. Oni će s treninzima početi u narednim danima jer srpskog tenisača očekuje sredinom siječnja prvi Grand Slam sezone, Australian Open.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Drago mi je što ću surađivati s Borisom Beckerom i vjerujem da će mi njegovo ogromno tenisko znanje i iskustvo pomoći u želji da osvojim nove pehare s najvećih turnira. Također, riječ je o odličnom čovjeku, sjajnoj osobi i lako će se uklopiti u našu momčad'', rekao je Đoković, prenosi Blic.rs.

Dosadašnji Novakov trener Marjan Vaida ostaje u stručnom stožeru i bit će s njim na turnirima u Indian Wellsu, Madridu, Torontu i Pekingu

''Mislim da ćemo s Borisom dobiti novi, svježiji pristup, a u kombinaciji s Vajdinim dugogodišnjim u radu sa mnom i njegovoj procjeni svih važnih segmenata igre imamo dobitnu situaciju. Ciljevi u sljedećoj godini su prije svega vezani za nove naslove na Grand Slamovima i Mastersima 1.000'', rekao je drugi tenisač svijeta.

''Ponosam sam što me je Novak pozvao da budem njegov glavni trener i radujem se budućoj suradnji. Uvjeren sam kako možemo ostvariti velike rezultate i učinit ću sve što mogu da mu pomognem u napadu na nove naslove'', rekao je Becker. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider