Tenis
SPORTOVI
Tenis
još jedno priznanje

Ugledni Forbes uvrstio Ćorića među 30 sportskih zvijezda ispod 30 godina

Hrvatski tenisač Borna Ćorić našao se u uspješnom društvu sportaša i sportskih djelatnika u izboru Forbesa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada se nađeš u izboru uglednog magazina Forbes, onda to nešto uistinu znači. Istina, ne treba nam Forbes da bismo cijenili našeg Bornu Ćoriću, ali uvrštavanje u 30 utjecajnih sportskih zvijezda ispod 30 godina je definitivno novo veliko priznanje za našeg tenisača.

Globalno poznati i utjecajni financijski magazin na prvo je mjesto stavio Stepha Curryja, čudesnog košarkaša Golden State Warriorsa koji je ovaj klub prošle godine odveo do NBA naslova, a ove sezone nastavio s nevjerojatnim igrama i pobjedama kao što je bila ona protiv LeBronovih Cleveland Cavaliersa.

Tamo je i Sergio Aguero iz Manchester Cityja, UFC borac Jose Aldo i velik broj većinom američkih sportaša, manje poznatih većini sportskih zaljubljenika kod nas. Istina, malo je zbunjujući taj izbor 'ispod 30' jer možda i većina najboljih svjetskih sportaša još nije napunila 30. rođendan, ali drago nam je da se od onih najmlađih među ovih 30-ero u izboru Forbesa našao i naš Borna.

Podsjetimo, nakon prvog ATP finala u karijeru u indijskom Chennaiju, koje ga je ujedno i iscrpilo uoči nastavka turneje po Australiji, Ćorić je, nažalost, izgubio na otvaranju prvog Grand Slam turnira sezone u Melbourneu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider