Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema puknuća, ali...

Priča oko bombe je predimenzionirana, a Kovača čekaju liječnici

Reporter Nove TV Željko Vela javio se iz Praie do Forte...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

"Cijela ta priča oko bombe je višestruko predimenzionirana, neke verzije koje su se pojavile u Hrvatskoj su apsolutno netočne i izmišljene. Nikakvi specijalci nisu prekinuli trening hrvatske reprezentacije jer treninga nije ni trebalo biti u to doba, nisu upali u kamp reprezentacije nego je jedna inspekcija obišla igralište za trening i što je najvažnije, nije se radilo o dojavi o bombi nego o rutinskoj inspekciji koja je razumljiva ako se zna da je noć prije na otvorenom treningu bilo nekoliko stotina ljudi izvan svakog sustava akreditacija", pojasnio je reporter Nove TV Željko Vela:

VIDEO: Vrsaljko za Dnevnik Nove TV uoči izazova karijere

VIDEO - Ćorluka: Možemo napraviti nešto protiv Brazila, ali samo ako...

VIDEO - Sammir uživa u Brazilu: Otkrio zbog čega se promijenio

Tim ljudima ne znaju se ni imena ni prezimena i logično je da su službe sigurnosti otišle nakon takvog jednog događaja otišle pogledati ima li što sumnjivo. Vijest je to koja je posve nepotrebno uzbunila hrvatsku javnost.

Inače, na treningu je bilo dosta djece, zatekli su se i oni koji su već bili u Hrvatskoj, a uz limenu glazbu usred treninga je svirana i hrvatska himna.

Što se tiče zdravstvenih problema, Pranjićevo stanje je bolje nego što je izgledalo, on se ubrzano oporavlja i sad je pitanje hoće li se oporaviti dovoljno brzo da ostane na ovom popisu 23 igrača. Izgledalo je da će biti sigurno prekrižen, ali brzo se oporavlja i pretpostavljam da će Niko Kovač u ponedjeljak obaviti razgovor s liječničkom službom jer utorak je zadnji dan kad može umjesto Pranjića pozvati nekog novog igrača.

Schildenfeld, pak, ima manjih problema sa zadnjom ložom. Preskočio je dva treninga, ali na izravno pitanje novinara o njemu izbornik Niko Kovač odgovorio je kako će biti na raspolaganju za Brazil.

Precizniju analizu dao je liječnik hrvatske nogometne reprezentacije Boris Nemec: "Jučer je izgledalo dosta ružno, ali danas i nakon magnetske rezonance je činjenica da je stanje puno bolje. Nije došlo do puknuća i ja vjerujem da će on brzo igrati", izjavio je Nemec.

Naši gledaju svoja posla, koncentriraju se na vlastitu igru i probleme, kamerunske svađe oko premija ih uopće ne zanimaju: "Mislim da se ne bi trebali opterećivati time", odlučno će Ćorluka.

U Kamerunu su izbile duboke podjele oko toga, Savez je igračima ponudio vrlo malih 6 posto od iznosa. Za usporedbu, HNS igračima daje 50 posto. U međuvremenu, Kamerunci su izgladili nesporazum i poletjeli iz Yaoundea za Brazil...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider