Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Osjećamo tremu'

VIDEO - Ćorluka: Možemo nešto napraviti protiv Brazila, ali samo ako...

Vedran Ćorluka siguran je za nastup protiv Brazila...

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Stožerni obrambeni igrač hrvatske reprezentacije siguran je na poziciji desnog stopera, a tko će igrati s njim u paru još se ne zna. Izbornikova dvojba je Schildenfeld ili Lovren. Vedran Ćorluka je prokomentirao Lovrena kao opciju...

VIDEO - Sammir uživa u Brazilu: Otkrio zbog čega se promijenio

"Nisam često igrao s njim, a i kad jesam, to nije bilo na najboljoj razini. Nadam se da ćemo se uskladiti sad kad je najvažnije", poručuje Ćorluka, koji je spreman uskočiti i na lijevi bek, ukoliko Pranjić ne bude mogao igrati protiv Brazila:

"Kad je u pitanju reprezentacija, igrat ću gdje izbornik želi."

Stoper Lokomotiva nije htio komentirati događanja u kamerunskoj reprezentaciji: "Nećemo se opterećivati problemima drugih momčad, imamo dovoljno svojih problema."

Kao i svi u kampu hrvatske reprezentacije, i Ćorluka s nestrpljenjem iščekuje sudar protiv Brazila: "Osjećamo pozitivnu tremu. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo na otvaranju i nema te momčadi koja se ne bi mijenjala s nama. Ipak, treba biti realan i reći da imamo jednake šanse za prolaz kao Kamerun i Meksiko. Imamo momčad za drugi krug", uvjeren je Ćorluka, koji je gledao prvo poluvrijeme utakmice Brazil - Srbija:

"Nismo vidjeli sve od njih u toj utakmici, imaju još rezerve i to će pokazati u četvrtak. Oni su fantastična momčad s fantastičnim trenerom, prvi favorit za naslov, ali ako budemo razmišljali pesimistično izgubit ćemo", zaključio je Ćorluka.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider