Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Godi mu pažnja

VIDEO - Sammir uživa u Brazilu: Otkrio zbog čega se promijenio

S posebnim nestrpljenjem utakmicu Brazil - Hrvatska čeka Sammir...

PRATITE SVE VIJESTI UOČI SVJETSKOG PRVENSTVA U BRAZILU

Brazilac u hrvatskom dresu uspio je poslije odlaska iz Dinama suzdržati se od noćnog života u Madridu, a premda u Getafeu nije odigrao ništa posebno u posljednjih pet mjeseci, na pripremama u Bad Tatzmannsdorfu zgrabio je priliku nakon ozljede Nike Kranjčara i nametnuo se izborniku.

"Drago mi je zbog pohvala, ni ne može biti drugačije. Ovdje sam među vrhunskim igračima i od njih učim, a s većinom sam bio suigrač te sam privatno dobar. Izbornik mi je rekao da je sve na meni, da samo treniram i igram što bolje, a mislim da se to na kraju isplatilo", izjavio je Sammir, spreman na sve moguće scenarije kad je u pitanju nastup protiv Brazila:

"Ako izbornik odluči da krenem od prve minute, dat ću sve od sebe da izdržim svih 90 minuta. Pokušat ću napraviti što više za Hrvatsku kako bismo pobijedili, definitivno imamo kvalitete za dobar rezultat", poručio je Sammir.

Veznjak Getafea otkrio je u čemu je tajna njegove dobre forme: "U Španjolskoj sam počeo trenirati kao nikad ranije, dok u Zagrebu nisam bio sretan te sam upao u svojevrsnu rupu."

Sammir priznaje da mu godi pažnja koju dobiva od brazilskih medija i navijača: "Iskreno, iako sam tu rođen, nisam očekivao toliko pažnje. Ovo mi je veliki poticaj da što više radim, kad se jednog dana vratim u Brazil da svi budu zadovoljni."

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider