Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Reakcije igrača

Mandžo skroman nakon dva gola u debiju: Nećemo se sad previše veseliti…

Mario Mandžukić postigao je dva pogotka protiv Kameruna u svojoj prvoj utakmici na svjetskim prvenstvima...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što ga nije bilo protiv Brazila zbog suspenzije, Mario Mandžukić je protiv Kameruna eksplodirao s dva pogotka. Bio je to njegov debi na Svjetskom prvenstvu.

Kovač: Ovo što smo danas odradili je stvarno nemoguće!

HRVATSKA raspodija u prašumi: Najveća POBJEDA ikad na SP-ima!

Svjetski mediji: Mandžukić utišao Kamerun, Hrvati su još vrlo živi!

''Napravili smo sve što smo radili na treningu i sve što nam je izbornik rekao. Zabili smo taj rani gol, a u nastavku smo se dogovorili da idemo i po drugi. Mislim da smo zaslužili ovu pobjedu, ali nećemo se previše veseliti jer nas još dosta toga čeka. Nisam se previše zamarao time da postignem golove, htio sam prvo pomoći momčadi. Nisam se zamarao ni s promašajem, samo sam nastavio dalje raditi'', objasnio je Mandžukić za javnu televiziju.

Pogledaj tablicu i raspored

U ponedjeljak na Meksiko…

''Meksiko krasi jedno zajedništvo, puni su snage, ali trebamo gledati pozitivno. Pokazali smo da smo moćni ine trebamo se bojati nikoga.''

Eduardo da Silva ušao je umjesto Ivice Olića u drugom dijelu i tako napokon zaigrao u rodnom Brazilu.

''Naravno da je sa igračem više lakše. Pobijedili smo s velikom razlikom i podigli samopouzdanje. Sad moramo razmišljati o Meksiku. Sljedeća utakmica za nas je finale i moramo pokušati pobijediti. Drago mi je da sam zaigrao i pomogao ekipi. Moram čestitati svima na ovoj pobjedi'', izjavio je Dudu za javnu televiziju.

Ivan Perišić je postigao sjajan gol i bio jedan od najboljih protiv Kameruna.

''Mi imamo svoje kvalitete, a oni svoje. Pokazali smo da smo pravi, crveni karton je usmjerio utakmicu, a šteta što nismo zabili još više golova za samopouzdanje. Bitno je da igramo dobro i nadam se da ćemo pobijediti Meksiko. Čestitam svim momcima, imamo četiri dana za tu utakmicu i trebamo ući što bolje.''

Prognoziraj rezultate i skupljaj bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider