Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Afera bazen'

Zbog toga što su napravili neki, kažnjeni su svi: Najviše pate navijači!

Željko Vela javio se za Dnevnik NoveTV s najnovijim informacijama iz kampa hrvatske reprezentacije u Brazilu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

ČITAJTE NAJNOVIJE VIJESTI O SVJETSKOM PRVENSTVU U BRAZILU!

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će odraditi trening, a još se ne zna hoće li Luka Modrić moći trenirati punom snagom ili ne. Danas na konferenciji za medije nije bilo igrača, prvi put u eri Nike Kovača došlo je do zahlađenja odnosa na relaciji igrači - novinari.

VIDEO Kovač: Modrić će biti OK! Ako ne prođemo, neće biti smak svijeta!

„Do sada je sve bilo idilično i u superlativima, međutim, jučer je bio taj jedan slučaj, igrači su imali slobodan dan, dio njih je to iskoristio za kupanje na bazenu koji im je na raspolaganju. E sad, dio ih je zaboravio ponijeti kupaće gaće ili su se željeli okušati kao nudisti, u svakom slučaju tako su se kupali. Neki hrvatski reporteri potajno su ih snimili, te se fotografije prodrle u javnost i odmah je došlo do velikog ogorčenja igrača. Niko Kovač je došao sam na press-konferenciju, sutrašnja je već otkazana zbog činjenice da se nitko od igrača tamo ne želi pojaviti. Nadam se da će ta situacija što kraće potrajati, jer zbog toga što su napravili neki, sada su neselektivno kažnjeni svi, a ponajviše vi poštovani gledatelji i navijači hrvatske reprezentacije koji sada ne možete vidjeti, čuti i pročitati najave od strane igrača pred utakmicu koja je Hrvatskoj zapravo ključna na Svjetskom prvenstvu. Međutim, došao je Niko Kovač, iako je atmosfera pomalo mučna, izbornik je vrlo dobro raspoložen odgovarao na sva pitanja“, objasnio je Vela.

„Nogometni svijet inače priča o dvije jučerašnje utakmice, o hrabroj Kostariki koja je razbila Urugvaj, te o dvoboju bivših svjetskih prvaka Talijana i Engleza koji je završen pobjedom Talijana. Osim što je to bio sudar dviju velikih reprezentacija, za nas je bio tim zanimljiviji jer će i hrvatska reprezentacija protiv Kameruna igrati u Manausu, gradu koji smo do sada poznavali iz stripova o Mister Noa a sada već polako postajemo stručnjaci za njegovu klimu“, kazao je Vela.

„Svjetsko prvenstvo ide dalje, danas je povijesni dan za Bosnu i Hercegovinu, naši susjedi igraju prvu utakmicu na svjetskim prvenstvima uopće, pa odmah u Rio, pa odmah na Maracanu, pa odmah Messi i društvo. To će biti sjajna priča, ali nama je i dalje priča broj jedan kako riješiti Samuela Eto'oa i njegove Kamerunce“, zaključio je Vela svoje javljanje iz Brazila. 

Prognoziraj rezultate i skupljaj
bodove

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider