Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
Nogomet
Velika pohvala

'Lionel Messi je nogometaš s Jupitera'

Nakon 3:2 pobjede nad Nigerijom kojom je argentinska nogometna reprezentacija osvojila prvo mjesto u skupini F, izbornik Gaučosa Alejandro Sabella ocijenio je kako se njegova momčad popravlja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvostruki strijelac protiv Nigerije bio je Lionel Messi, dok je jedan gol postigao Marcus Rojo. Dojam je da je ovo bila najbolja argentinska predstava u dosadašnjem dijelu Mundijala iako su u svim nastupima upisali pobjede (protiv BiH 2:1, protiv Irana 1:0).

Spektakl u Porto Alegreu: Čudesni Messi na vrhu ljestvice strijelaca!

"Nigerija je raznovrsna momčad, ali nisu bili tako agresivni. Mi smo se počeli popravljati u smislu kompaktnosti. Vidimo napredak u cjelini, a ja ne volim razgovarati o individualcima. Napadači su ovog puta odigrali bolju utakmicu, a o slabostima ćemo razgovarati privatno kod kuće. Možete pobijediti i kad ne igrate dobro, a opet imati stvari za ispraviti. Zadovoljan sam zbog devet osvojenih bodova, ali moramo uvijek napredovati", rekao je Alejandro Sabella.

S druge strane, nigerijski izbornik Stephen Keshi nahvalio je na sva usta Messija: "Messi je pakleni igrač. Ima i drugih igrača visokog kalibra, ali Messi je s drugog planeta, mislim s Jupitera", rekao je Keshi:

"Respektirali smo Argentinu previše. Opustili smo se u drugom poluvremenu, pokušali igrati našu igru i popraviti se. Nadam se da tako možemo nastaviti u nastavku turnira."

Pogledaj tablicu i raspored

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider