Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"to je švedski mentalitet"

Ibrahimović žestoko opleo po Šveđanima zbog izostavljanja sa Svjetskog prvenstva

Zlatan Ibrahimović okomio se na švedskog izbornika, novinare, pa čak i švedski narod nakon što je odlučeno da za njega nema mjesta u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo.

Zlatan Ibrahimović slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović ipak se nije našao na konačnom popisu reprezentativaca za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju. Švedski izbornik Janne Andersson odlučio se na Mundijal povesti Berga, Guidettija, Toivonena i Kiesea kao napadačke opcije.

Ibrahimović će tako imati dugo toplo ljeto u SAD-u, gdje igra za svoj novi klub –LA Galaxy. Tamošnje novinare zanimalo je njegovo mišljenje o izostavljanju s popisa putnika na Svjetsko prvenstvo, a Ibra ni najmanje nije štedio švedski narod.

"Novinari kažu da je reprezentacija bolja bez mene, stoga ja vjerujem u njih", rekao je sarkastično Zlatan Ibrahimović i nastavio.

"To je švedski mentalitet. Nemam tipično švedsko ime. Ne ponašam se kao tipični Šveđanin, ali i dalje držim rekorde u nacionalnoj vrsti", kaže Zlatan.

"Svjetsko prvenstvo najveća je zabava u nogometu. Svi su najbolji igrači tamo, ali nema Zlatana. A trebao bi biti tamo. Igrao sam za Ajax, Juventus, Inter, Barcelonu, Milan, PSG, Manchester United i LA Galaxy. Ako ne znam igrati kolektivno, kako to da sam pobjeđivao i osvajao naslove s najvećim momčadima na svijetu? Ja znam kako pobjeđivati, vjerujte mi. I radim to jako dobro. Nedostajat će im moj pobjednički mentalitet", zaključio je Ibra.

Švedska se na Svjetskom prvenstvu nalazi u skupini F zajedno s Njemačkom, Meksikom i Južnom Korejom.

 

@iamzlatanibrahimovic talks #WorldCup

A post shared by LA Galaxy (@lagalaxy) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider