Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki propustili trening

Vremena za slavlje nema: ''Sasvim je sigurno da će se hrvatska postava za Argentinu promijeniti''

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom je otvorila Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

Saša Lugonjić (GOL.hr)

Prva utakmica Vatrenih na Svjetskom prvenstvu i prva pobjeda. Izabranici Zlatka Dalića u Kalinjingradu su svladali Nigeriju s 2:0. Zahtjevnu utakmicu u kojoj stopostotnih šansi praktički nije ni bilo, odlučili su autogol i jedanaesterac.

No, vremena za slavlje nema previše. Hrvatski reprezentativci već su odradili trening s mislima prema Argentini, a tamo je bio i reporter Nove TV Saša Lugonjić koji svakodnevno izvještava iz kampa reprezentacije.

''Bez obzira što su se hrvatski reprezentativci vratili u svoju bazu iz Kalinjingrada u šest ujutro, već su odradili prvi trening u Roščinu. Trening je, jasno, bio rekreacijskog karaktera. Propustili su ga tek Šime Vrsaljko, Andrej Kramarić i Nikola Kalinić zbog manjih problema'', izjavio je Saša Lugonjić te nadodao:

''Kompletan fokus sada je na Argentini. Koliko god se u nogometu znalo reći da se 11-orica koja pobjeđuju ne mijenjaju, sasvim je sigurno da će se hrvatska postava za Argentinu promijeniti. Nešto što je Zlatko Dalić i najavio uoči utakmice protiv Nigerije.''

Hrvatska i Argentina igraju u 2. kolu skupine D Svjetskog prvenstva ovog četvrtka u Nižnji Novgorodu.

Cijeli prilog pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider