Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
dečki su zaista spremni

Vatreni "razbucali" Argentince pa se ponovno skidali do kraja: Lovren i Vida častili navijačice!

Hrvatski nogometaši osigurali su osminu finala Svjetskog prvenstva uvjerljivom pobjedom protiv Argentine.

Galerija Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede protiv Argentine (Foto: AFP) Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede protiv Argentine (Foto: AFP) Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede protiv Argentine (Foto: AFP) +3 Slavlje hrvatskih nogometaša nakon pobjede protiv Argentine

Hrvatska nogometna reprezentacija oduševila je svjetsku javnost uvjerljivom pobjedom protiv aktualnog viceprvaka svijeta. Vatreni su s čak 3:0 slavili protiv Argentine u derbi utakmici skupine D Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Može li Hrvatska dalje od osmine finala SP-a?

Ukupno glasova:

Ante Rebić, Luka Modrić i Ivan Rakitić zabili su po jedan pogodak za Hrvatsku i odveli je, zajedno s ostatkom momčadi, do velikog slavlja. Velike zasluge za pobjedu imaju i dvojica stopera Dejan Lovren i Domagoj Vida, koji su u potpunosti zaustavili Messija, Aguera i ostatak napadačkog arsenala. 

Upravo su njih dvojica, kao i nakon pobjede protiv Nigerije, predvodili "striptiz" nakon utakmice. Lovren, Vida i Rakitić ponovno su goli do pasa napustili travnjak, što je za Ivana "napredak" s obzirom da je nakon prve utakmice završio samo u gaćama.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider