Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
to se još nije dogodilo

Hrvatski navijači, oprez! Dobro se opskrbite pivom: Šveđani "opustošili" Nižnji Novgorod

Švedski navijači uspjeli su napraviti do sada nečuvenu stvar uoči utakmice protiv Južne Koreje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Švedski navijači u Rusiji (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Rusija je domaćin Svjetskog prvenstva na kojem nastupa i Hrvatska. Nakon uvodnih nekoliko dana javljeno je da postoji nekoliko propusta u organizaciji, a u ponedjeljak je "odjeknula" vijest koja je zabrinula mnoge navijače, točnije one koji vole pivo.

U ponedjeljak je u prvom susretu prema rasporedu Švedska u Nižnji Novgorodu pobijedila Južnu Koreju 1:0, a ono što je oko 7000 švedskih navijača napravilo gradu domaćina se ne pamti. Prema pisanju švedskih medija, navijači skandinavske reprezentacije opustošili su sve barove, dućane i benzinske pumpe, te su Nižnji Novgorod ostavili bez pive!

"Nikada u prošlosti nismo organizirali ovako veliki događaj. Nismo bili spremni za toliko pivopija", objasnili su iz organizacije.

U četvrtak u Nižnji Novgorodu utakmicu igraju Hrvatska i Argentina, što znači da navijači ovih dviju reprezentacija pristižu u grad najkasnije dan ranije. Hrvati su poznati ljubitelji pive, pa se nadamo da će se organizatori bolje pripremiti za dva, tri dana navijačkog ludila.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider