Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Veliki žuti o utakmici

Prosinečki otkrio recept za Argentinu: Messi bolji od Ronalda, Modrić najbolji u hrvatskoj povijesti

Robert Prosinečki je komentirao derbi skupine D između Hrvatske i Argentine koji je na rasporedu u četvrtak.

Robert Prosinečki (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Robert Prosinečki, bivši hrvatski reprezentativac i izbornik BiH, smatra da Hrvatska protiv Argentine u četvrtak ima šanse pobijediti ako Luka Modrić bude kontrolirao sredinu terena. 

"Uspije li u tome imamo velike izglede. Ostavimo li, pak, puno prostora da Argentina upravlja loptom i da ju u posjedu ima Messi, počet ćemo patiti", rekao je Prosinečki, prenose argentinske sportske novine Olé.

Hrvatska je trenutno prva u skupini D Svjetskog prvenstva u Rusiji, dok Argentina nakon prve utakmice dijeli drugo mjesto s Islandom.

"Argentina ne igra dobro no ima Messija. Kada me pitaju je li bolji Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi, uvijek kažem da je Argentinac čudesan i neponovljiv", dodao je 49-godišnji bivši vezni igrač.

Prosinečki je s Hrvatskom osvojio brončanu medalju 1998. godine u Francuskoj kada je u utakmici za treće mjesto zabio gol Nizozemskoj u pobjedi od 2:1.

Za njega je Luka Modrić najbolji nogometaš u hrvatskoj povijesti.

"Ne samo zbog titula. Ostavimo li to po strani, samo uz činjenicu kako igra, kako vlada sredinom terena u Real Madridu, ne pronalazim parametre da ga usporedim s nekim drugim", zaključio je Prosinečki.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider