Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
provjerena "receptura"

Ugledni njemački medij tvrdi: Kovač u Bayern želi dovesti Andreja Kramarića!

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić mogao bi se ubrzo naći pred transferom karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju njemačkog Sky Sporta Andrej Kramarić nalazi se na listi želja Nike Kovača, novog trenera bavarskog giganta Bayerna! Posljednjih se tjedana dosta šaputalo o tome, no sada se, kako navodi spomenuti izvor, situacija zakuhala.

U siječnju je Hoffenheim odbio 30 milijuna eura iz Italije uz objašnjenje da to nije dovoljno za igrača kakav je Kramarić. No, sportski direktor Alexander Rosen ostavio je otvorena vrata za transfer.

"To nije bila opcija za nas. No ne znam što će se dogoditi ako netko ponudi 50 milijuna eura".

Hrvatski napadač u Bayernu. Zvuči jako poznato. Mario Mandžukić bio je prvi napadač Bayerna kada su Bavarci osvojili posljednji put Ligu prvaka 2013. godine, te je čak zabio vodeći pogodak u finalu protiv Borussije Dortmund. Ne tako davno u Bayernu je igrao i Ivica Olić, koji je čak dva puta igrao finale Lige prvaka (2010. i 2012. godine).

Kramarić je prošle sezone bio drugi strijelac Hoffenheima s 13 pogodaka, četiri manje od Marka Utha. S obzirom da je na klupu Bayerna sjeo Hrvat, za očekivati je da bi mogao dovesti nekog od svojih sunarodnjaka u momčad. Spominjao se i Ante Rebić, bivši igrač Kovača iz Eintrachta, koji je presudio Bayernu u finalu DFB Pokala igranog prije mjesec dana.

Podsjetimo, prvi napad Bayerna Robert Lewandowski otvoreno je najavio svoj odlazak iz kluba, tako da se otvara mjesto napadača u momčadi. Hoće li to biti jedan od dvojice hrvatskih reprezentativaca ili netko treći pokazat će vrijeme.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider