Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
detaljna analiza

Pogledajte analizu pobjede Vatrenih: Modrić i Rakitić igrači utakmice, no jedan je igrač posebno iznenadio!

Analizu nastupa hrvatskih reprezentativaca u velikoj pobjedi protiv Argentine napravili su reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja i bivši reprezentativac Jerko Leko.

Milan Stjelja i Jerko Leko

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja i bivši hrvatski reprezentativac Jerko Leko analizirali su veliku pobjedu Hrvatske nad Argentinom u susretu 2. kola skupine D Svjetskog prvenstva u Rusiji. Vatreni su slavili s 3:0, uz pogotke Ante Rebića, Luke Modrića i Ivana Rakitića.

Milan Stjelja i Jerko Leko hvalili su apsolutno svakog igrača, a kako i ne bi kada su odigrali gotovo savršenu utakmicu. Od vratara do napadača.

Danijel Subašić bio je odličan na golu s nekoliko sjajnih obrana. Domagoj Vida i Dejan Lovren još su jednom pokazali da su tvrd obrambeni dvojac, koji ni nakon 180 minuta nije primio pogodak. Bekovi su također bili sjajni, pogotovo lijeva strana na kojoj je igrao Ivan Strinić, koja je najviše zatvarala Messija.

Marcelo Brozović bio je pravi maratonac koji je prevalio više od 11 kilometara u sredini terena, dok su Modrić i Rakitić diktirali susretom od prve do posljednje minute. Odlična su bila i krila Rebić i Perišić, dok je Mandžukić bio standardno borben, no propustio je jednu čistu priliku nakon ubacivanja Vrsaljka.

Cijelu analizu Milana Stjelje i Jerka Leke pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider