Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
brazil ga razočarao

Mourinho vjeruje da je Hrvatska teško oštećena u finalu SP-a: "To nije smisao VAR-a"

Karizmatični portugalski trener Jose Mourinho smatra da je Hrvatska teško oštećena u finalu Svjetskog prvenstva.

Jose Mourinho (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Manchester Uniteda započeli su u Los Angelesu s pripremama za novu sezonu, a menadžer Jose Mourinho našao je vremena da prokomentira netom završeno Svjetskog prvenstvo, na kojem je Hrvatska osvojila srebrnu medalju, te transfer Cristiana Ronalda u Juventus.

"Premierliga je najkompetativnija liga na svijetu s najboljim igračima", rekao je Mourinho za Teleradiostereo.

"Čestitam Juventusu na ovom transferu zbog nogometa, oglašavanja i marketinga", poručio je portugalski stručnjak, pa komentirao finale Svjetskog prvenstva.

"Nisam u potpunosti zadovoljan. Penal za Francusku bio je presudan i oprostite, ali ta odluka nije predstavljala koncept VAR tehnologije", rekao je Mourinho pa objasnio.

"Za mene, VAR bi trebao ispravljati ozbiljne pogreške, čiste situacije koje su sucu promakle. Detalj iz finala nije jedan od njih, pogotovo jer više ljudi sumnja u njezinu ispravnost i nakon pregledavanja usporene snimke. Bila je to velika nepravda za momčad koja je napravila fantastičan posao na putu do finala", rekao je strateg Crvenih vragova i otkrio koja ga je reprezentacija najviše razočarala.

"Brazil."

Manchester United odigrat će tri prijateljske utakmice u SAD-u. Prva je na rasporedu već 26. srpnja protiv Milana, zatim slijedi ogled protiv Liverpoola dva dana kasnije, a za kraj europski prvak – Real Madrid (1. kolovoza). Nova sezona u Premierligi počinje 10. kolovoza, a United ju otvara protiv Leicester Cityja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider