Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
emotivan dan u kampu

Vatreni su u Sočiju odradili prvi trening, a s najnovijim se informacijama javio Saša Lugonjić

Hrvatska reprezentacija ima novu privremenu bazu u Rusiji, Soči, iz koje se za Dnevnik Nove TV javio reporter Saša Lugonjić.

Saša Lugonjić javio se iz Sočija nakon prvog treninga Vatrenih

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening u ruskom gradu Sočiju, u kojem ju u subotu očekuje četvrtfinale Svjetskog prvenstva. Hrvatska i Rusija odmjerit će snage za tri dana od 20 sati, a iz grada domaćina Zimskih olimpijskih igara javio se reporter Dnevnika Nove TV Saša Lugonjić.

Dvojica hrvatskih reprezentativaca, Danijel Subašić, heroj pobjede nad Danskom, i Domagoj Vida, bili su gosti konferencije za novinare uoči prvog treninga u Sočiju. Dečki su se dobro zabavljali, sve do pitanja jednog novinara za našeg vratara.

* Možete li nam više reći o tome zašto nosite majicu s likom Hrvoja Ćustića?

Danijel je krenuo odgovoriti, ali nije mogao te je zaplakao...

U tom je trenutku mikrofon preuzeo Domagoj Vida i odgovarao na pitanja. Hrvatski stoper samouvjereno je rekao da je reprezentacija svjesna svoje snage i da je u Rusiju došla po nešto veliko.

"Blizu smo. Ako Bog da, osvojit ćemo naslov prvaka. Zato smo ovdje".

Ruski grad Soči jedan je od najpopularnijih ljetovališta, koje godišnje posjeti preko tri milijuna ljudi. Neka i ovaj grad postane našima sretan, poput Nižnji Novgoroda.

Cijelo javljanje Saše Lugonjića iz Sočija pogledajte u priloženom videu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider