Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U veseloj atmosferi

U Sočiju nekoliko tisuća Hrvata, karte i do 2000 eura, pogledajte kako su se zagrijavali uoči utakmice

Da stadion prima milijun gledatelja, bio bi pun. Toliki je interes Rusa za ovom utakmicom.

Galerija Hrvatski navijači u Sočiju (Foto: AFP) Hrvatski navijači u Sočiju (Foto: AFP)

Hrvatska nogometna reprezentacija neće biti bez podrške s tribina Fišt olimpijskog stadiona u večerašnjem četvrtfinalu SP-a Hrvatska - Rusija.

Jasno, domaćini Svjetskog prvenstva imat će ogromnu nadmoć, ali dio stadiona će svakako biti obojen u kockice. Prema posljednjim informacijama, očekuje se oko 5.000 hrvatskih navijača, dok se ulaznice kreću i do 2.000 eura.

Da se to zaključiti iz fotografija koje pristižu iz Sočija, grada na obali Crnog mora koji je poznat kao popularno ljetovalište, ali i lječilišna prijestolnica Rusije, sa zanimljivom arhitekturom i prekrasnom prirodom. Uostalom, Soči je stoljećima bio omiljena rezidencija ruskih careva.

Ove subote sva ruska energija u Sočiju usmjerena je ka prolasku njihove reprezentacije u polufinale Svjetskog prvenstva. No, nešto će se pitati i Luku Modrića i društvo...

I da stadion prima milijun gledatelja, bio bi pun. Toliki je interes Rusa za ovom utakmicom.

Kako prenose mediji, u ljetovalište na obali Crnog mora zbog utakmice je stiglo najmanje 100.000 Rusa. Ovaj podatak je teško provjeriti, jer su Soči, Adler i ostala mjesta na obali puna turista. No, kako se približava početak utakmice temperatura raste.

Međutim, bit će u Sočiju i nekoliko stotina hrvatskih navijača, to je sasvim sigurno. Prvi među njima su stigli još u jutarnjim satima subote te su u veselom raspoloženju čekali utakmicu, skupa s ponekim Rusima s kojima su spremno pozirali fotorepterima...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider