Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ili kući ili u soči

Hrvatska odradila posljednji trening u svojoj ruskoj bazi: Ovo je sastav koji bi trebao igrati protiv Danske

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening u Roščinu prije puta u Nižnji Novgorod, gdje Vatrene u nedjelju očekuje susret osmine finala svjetskog prvenstva u Rusiji.

Galerija Mogući hrvatski sastav za Rusiju (Foto: GOL.hr) Osmina finala Svjetskog prvenstva Zlatko Dalić i Ivan Perišić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Stigao je i kraj boravka reprezentacije na sjeverozapadu Rusije. Nakon utakmice Hrvatska – Danska naši se nogometaši neće vraćati u svoju bazu. Posljednji trening bio je i oproštaj od Arene Roščino jer Vatreni u nedjelju navečer putuju ili kući ili u Soči na četvrtfinale protiv Španjolske ili Rusije.

Pobjeda u Sočiju Hrvatsku vrstu vodi u polufinale u Moskvu, gdje je i finale, dok će se susret za treće mjesto igrati u Sankt-Peterburgu.

Hrvatska je u svoj hotel Šumska rapsodija u mjestu Iličevo doputovala 11. lipnja, a na stadionu u obližnjem Roščinu je odradila 17 treninga.

Na posljednjem i jednom od najvažnijih uoči utakmice protiv Danske, izbornik Dalić je na raspolaganju imao sve snage. Momčad je sjajno raspoložena i motivirana za izazov koji slijedi.

Mogući hrvatski sastav za Rusiju (Foto: GOL.hr) Mogući hrvatski sastav za Rusiju (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Dalić za sada ne otkiva sastav, a tako će biti i do početka utakmice, no nagađa se kako bi od prve minute mogao zaigrati Marcelo Brozović, dok bi Andrej Kramarić preselio na klupu. Prema posljednjim informacijama, sastav će biti kao onaj protiv Argentine, ali izbornik će dati zadnju riječ.

Obranu će ponovo predvoditi Lovren i Vida, a napadačku trojku trebali bi činiti Rebić, Perišić i Mandžukić. Brozović će čuvati leđa Modriću i Rakitiću, a tijekom utakmice opet bi mogao otići prema naprijed umjesto Modrića.

Hrvatska u petak poslijepodne leti za Nižnji Novgorod, a u subotu će trenirati na sretnom stadionu na kojem je ''pala'' Argentina.

Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 1. srpnja s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu.

Tko će u četvrtfinale Svjetskog prvenstva?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider