Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Među najljepšima na SP-u

Glasajte za potez dana: ''Bomba'' Di Marije ili pogodak karijere francuskog braniča?

Iza nas je prvi dan osmine finala Svjetskog prvenstva u Rusiji u kojem smo vidjeli nekoliko poteza koji će konkurirati za najbolje na turniru.

Angel Di Maria i Benjamin Pavard (Foto: AFP/GOL.hr) (Foto: AFP/GOL.hr)

Subota je donijela rasplet prva dva para osmine finala Svjetskog prvenstva. Urugvaj će 6. srpnja u četvrtfinalu, u Nižnji Novgorodu, igrati protiv Francuske koja je svladala Argentinu s 4-3 (1-1). Junak francuske pobjede bio je 19-godišnji Kylian Mbappe, koji je izborio penal te je zabio dva pogotka.

Uz Mbappea (64, 68), za Francusku su još zabili Antoine Griezmann (13-pen) i Benjamin Pavard (57), dok su za Argentinu strijelci bili Angel Di Maria (41), Gabriel Mercado (48) i Sergio Agüero (90+3). I upravo smo na toj utakmici vidjeli dva najljepša pogotka dana, ali i jedne od boljih na SP-u.

Prvi potez je onaj Angela Di Marije, koji je s 30 metara fantastičnim udarcem zatresao mrežu i poravnao na 1:1. Drugi potez sigurno će biti u konkurenciji za najljepši gol Svjetskog prvenstva, a pripao je francuskom braniču Benjaminu Pavardu, koji s ruba 16-erca postigao fenomenalan pogodak za 2:2.

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider