Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"moj čovjek"

Trostruki NBA prvak i budući član Kuće slavnih "šepuri se" u potpisanom dresu Luke Modrića!

Trostruki NBA prvak Dwyane Wade "šepuri se" u dresu Luke Modrića na odmoru nakon naporne sezone u NBA ligi.

Dwyane Wade u dresu Luke Modrića (Screenshot)

Jedan od najpoznatijih košarkaša današnjice i budući član Košarkaške kuće slavnih Dwyane Wade odmara se od naporne NBA sezone i druži sa svojim prijateljima. Jedan od njih snimio ga je na jednoj zabavi, na koju je stigao u Realovu dresu Luke Modrića.

"Moj čovjek", rekao je Wade u kameru nakon što je najprije pokazao prezime i autogram našeg reprezentativca.

Podsjetimo, u ožujku je hrvatska reprezentacija gostovala u SAD-u, gdje je igrala protiv Perua i Meksika. Jedna se utakmica igrala u Miamiju, gradu Miami Heata za koji igra Wade. Nakon utakmice nekolicina reprezentativaca upoznala se s legendom Heata, trostrukim NBA prvakom i razmijenili su dresove.

Luka Modrić poklonio je Wadeu Realov dres sa svojim brojem i imenom na leđima, a na njega je dodao i svoj potpis uz poruku:

"Želim ti sve najbolje."

Wade je ovih dana "isfurao" taj dres i dodatno promovirao po mnogima najboljeg igrača dosadašnjeg dijela Svjetskog prvenstva u Rusiji. Podsjetimo, Modrić predvodi Vatrene prema najvećem uspjehu hrvatskog nogometa. U subotu Hrvatska i Rusija igraju četvrtfinale, a u slučaju pobjede ova generacija Vatrenih doći će na korak od izjednačavanja, odnosno prestizanja generacije iz '98.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider