Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kakvi izrazi lica...

Maradonu puca "opaki" film: Pogledajte njegove bizarne reakcije i promjene raspoloženja!

Diego Maradona nije propustio ni treću utakmicu Argentine na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Diego Maradona u transu (Screenshot)

Diego Maradona nije propustio ni posljednju utakmicu Argentine u skupini D Svjetskog prvenstva u Rusiji. Gauči su trebali pobijediti Nigeriju i nadati se da Island neće pobijediti Hrvatsku da bi ostali u turniru, odnosno izborili osminu finala. Sve im se poklopilo i Gauči su pobijedili, kao i Vatreni, i Argentina je izborila osminu finala protiv Francuske.

Nakon što je žestoko kritizirao svoju reprezentaciju, svakog igrača i izbornika Jorgea Sampaolija, Maradona se pojavio na tribinama stadiona u Sankt Peterburgu sav nabrijan na utakmicu. Stigao je s velikim transparentom i to - sebe.

No njegova reakcija nakon što je Lionel Messi zabio svoj prvi pogodak na prvenstvu i doveo Argentince u vodstvo obilazi svijet, te žari i pali društvenim mrežama.

Diego Maradona i srednjaci (Screenshot) Diego Maradona i srednjaci (Screenshot)

U drugom poluvremenu, nakon što je Moses poravnao na 1:1, Maradona je pao u depresiju. Uvukao se u svoju stolicu i ludio na svaku propuštenu priliku. Sve do 86. minute bio je očajan, a onda kada je Rojo zabio za 2:1 Maradona je u potpunosti poludio!

Grlio je osobu do sebe, a potom pokazao dva srednjaka nekome na tribinama ispod sebe, te ga nazvao pogrdnim imenom.

Kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu...

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider