Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zavirite u kamp reprezentacije

Argentinci ništa ne prepuštaju slučaju: Sve je podređeno uspjehu na Mundijalu!

Argentinci ništa ne prepuštaju slučaju na predstojećem Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Argentinci ništa ne prepuštaju slučaju uoči nastupa na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Drugi suparnik Hrvatske u skupini D dovezao je u Moskvu tri tone tradicionalne hrane kako bi se igrači osjećali kao kod kuće, te kako bi maksimalno smanjili mogućnost od trovanja hranom.

Reprezentativni kuhari već su pristigli u argentinsku bazu, 30-ak kilometara od Moskve, te su započeli s pripremanjem omiljene hrane argentinskih nogometaša. Mediji prenose da je iz Argentine pristiglo čak tri tone hrane, od čega najviše mesa (govedina i svinjetina), kondenzirano mlijeko i kofeinom bogata pića.

Kamp argentinske reprezentacije je vrhunski uređen i svaka je prostorija oblijepljena fotografijama igrača i bojama argentinske zastave. Na igračima je samo da se u potpunosti posvete nogometu...

Argentinska reprezentacija uskoro će krenuti put Rusije, no tamo odlazi u ne toliko dobrom raspoloženju. Najprije im je za nastup otpao prvi vratar Romero, a samo jedan dan je zbog ozljede otpisan i Manuel Lanzini, također igrač na kojeg je izbornik Jorge Sampaoli računao. Prema posljednjim informacijama i Ever Banega ima problema s ozljedom i njegov je nastup upitan.

Argentina i Hrvatska igrat će u 2. kolu skupine D, koje je na rasporedu 21. lipnja. Spomenimo i da je Argentina ove subote trebala igrati prijateljsku utakmicu protiv Izraela, no zbog političke napetosti između Palestinaca i Izraelaca otkazala je taj susret.

Argentina je osvojila svjetsko prvenstvo 1978. i 1986. godine, te će isto pokušati ponoviti u možda i posljednjem nastupu Lionela Messija na Svjetskom prvenstvu. Podsjetimo, prije četiri godine u Brazilu Argentina je izgubila u finalu od Njemačke nakon produžetka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider