Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modrić ga pohvalio

Alli se prisjetio kako je ''osramotio'' Modrića i kaže da bi to ponovio: ''Bilo bi lijepo''

Luka Modrić nema u dobrom sjećanju posljednja dva okršaja s jednim od najboljih engleskih veznjaka Deleom Allijem.

Delle Alli i Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić jedan je od najboljih igrača Svjetskog prvenstva u Rusiji. Njegov doprinos od neizmjerne je važnosti za hrvatsku reprezentaciju, a tako će biti i u okršaju protiv Engleske u polufinalu.

I Hrvatska i Engleska imaju priliku ispisati povijest. Englezi su u transu, posljednji put su bili u polufinalu prije 28 godina, dok na naslov čekaju od 1966. godine. S druge strane, Hrvatska nikad nije igrala finale Svjetskog prvenstva, a Englezi je vide samo kao prepreku na putu do konačnog cilja.

Jedan od ključnih igrača Garetha Southgatea bit će i sjajni veznjak Dele Alli, koji je prošle sezone imao priliku igrati protiv Modrića u Ligi prvaka. No Alli se sjeća i momenta kad je imao 19 godina te u predsezonskoj utakmici za Tottenham protiv Reala gurnuo loptu kroz noge Luki Modriću.

Modriću to možda nije bilo toliko zabavno, ali mladi engleski veznjak nije zaboravio na taj trenutak.

''Sjećam se'', rekao je Alli s velikim osmjehom na druženju s medijima te nadodao:

''Uvijek uživam u dobrim tunelima, ali nisam nakon toga vikao. Ne radim te stvari.''

Modrić je nakon utakmice pružio Alliju ruku i pohvalio tadašnje novo pojačanje Tottenhama zbog hrabrosti i drskosti, nazvavši ga ''malim klošarom''.

Prošle sezone Alli je protiv Modrića i Reala dva puta zabio u Ligi prvaka, a sada bi volio zaokružiti hat-trick posebnih trenutaka koje bi Modrić najradije zaboravio.

Na pitanje bi li, ako mu se pruži šansa, ponovno napravio tako nešto protiv hrvatskog veznjaka, 22-godišnjak je odgovorio: ''Nadam se. Neću se usredotočiti na to, ali bilo bi lijepo!''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider