Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Messi neraspoložen za izjave

Raskol u Argentini, Aguero žestoko o Sampaoliju: "Neka priča što hoće!"

Sergio Aguero nije imao dlake na jeziku nakon katastrofalnog poraza Gauča.

Sergio Aguero (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Reprezentacija Hrvatske je u Nižnjem Novgorodu s 3:0 pobijedila Argentinu i osigurala mjesto u osmini finala, dok Argentini opasno prijeti ispadanje sa Svjetskog prvenstva.

Veliki poraz je prava katastrofa u Argentini, a tamošnji mediji ne štede Albiceleste i njihova nevidljivog kapetana Lionela Messija.

Messi je cijelu utakmicu bio nemoćan, a nije bio raspoložen ni nakon utakmice. Ponajbolji igrač svijeta nije htio davati izjave nakon razočaravajuće partije; pokunjeno je prošao pored novinara kao da ne postoje.

Zato se izjave nije libio davati Sergio Aguero, koji je također odigrao partiju za zaborav. Napadača Manchester Cityja pitali su što misli o izjavama izbornika Jorgea Sampaolija, koji je rekao da se neki igrači nisu prilagodili organizaciji igre.

''Neka Sampaoli priča što hoće'', rekao je Aguero bez dlake na jeziku.

''Vrlo smo tužni i bijesni, ali znamo da još imamo šansu, čekat ćemo sutrašnju utakmicu Nigerije i Islanda. Ovisimo o drugima, napravili smo što smo mogli, a sada moramo čekati čudo i pokušati pobijediti Nigeriju'', dodao je.

Nešto pozitivniji bio je obrambeni igrač Nicolas Tagliafico.

''Ako postoji mogućnost za prolaz, morate razmišljati o tome što možete napraviti. Moramo brzo okrenuti novu stranicu'', rekao je.

''Na početku smo radili sve kako smo planirali, ali sve se zakompliciralo kada smo primili prvi gol. Na trenutke nismo igrali kako smo htjeli, iskreno, nismo napravili puno'', prokomentirao je utakmicu Tagliafico.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider