Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nasmijao i sebe

VIDEO Modrić zabio, ali i branio: Pogledajte ovu paradu!

Hrvatski nogometaš Luka Modrić još jednom je odradio briljantnu utakmicu, a osim pogotka zapažena je bila i njegova 'vratarska intervencija'.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid svladao je Getafe 3:0 u gostima. Svoj prvi pogodak u ligi ove sezone zabio je i naš Luka Modrić. Opet Modrića slave u Madridu, a trener Carlo Ancelotti posebno ga je istaknuo nakon utakmice.

Ancelotti nakon trijumfa Reala izdvojio samo - Luku Modrića

VIDEO - Prvijenac Luke: Modrić potvrdio pobjedu, Real poravnat s Barcom!

No, nisu samo njegova igra i pogodak u centru pažnje. Koliko Luka igra strastveno i u obrambenim zadacima zorno prikazuje i njegov potez na centru igrališta kada je vratarskom paradom zaustavio jednu akciju Getafea. Bacio se Luka i rukom zaustavio loptu, što je nasmijalo i njega i protivničke igrače. Naravno, sudac ga je kaznio žutim kartonom.

Kada znamo da je nedavno spasio gol Reala izbivši loptu s crte, mnogi se u šali pitaju bi li Luka mogao i na vrata. Sudeći po ovoj intervenciji, zašto ne…

Inače, ovaj žuti karton donio mu je i mali odmor. To mu je peti akumulirani karton i sljedeće subote neće igrati protiv Elchea. Možda ova parada ipak nije bila slučajna?
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider