Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I bez Ronalda gaze

VIDEO - Prvijenac Luke: Modrić potvrdio pobjedu, Real poravnat s Barcom!

Hrvatski nogometni reprezentativac Luka Modrić postigao je svoj ovosezonski prvijenac u Primeri u sklopu 24. kola na gostovanju kod Getafea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Slavio je Real uvjerljivu 3:0 pobjedu, a Modrić je zabio treći gol na susretu u 66. minuti lijepim prizemnim dalekometnim udarcem s nekih 20-ak metara koji je odsjeo u mreži tik uz vratnicu.

Bio mu je to drugi gol za Real ove sezone, a prvog je postigao u Ligi prvaka. U Primeri je na učinku od jednog gola i 6 asistencija, a trener Carlo Ancelotti iz igre ga je povukao u 80. minuti.

Iako Real i dalje igra bez suspendiranog Cristiana Ronalda, to čini se momčad ne ometa na njihovom pobjedničkom putu. Prvi gol na susretu postigao je Jese udarcem iskosa s lijeve strane kaznenog prostora s nekih 14 metara, dok je drugog iz blizine pospremio Karim Benzema nakon dodavanja Angela di Marije.

Ovom pobjedom Real se bodovno izjednačio s Barcelonom i Atletico Madridom. Zbog najbolje gol-razlike Barcelona predvodi poredak.

U idućem kolu Real dočekuje Elche, a Modrić u toj utakmici neće igrati jer je u 75. minuti dobio žuti karton, peti ove sezone.

Primera, 24. kolo:

Getafe - Real Madrid 0:3 (Jese 6, Benzema 27, Modrić 66)

Granada - Betis 1:0 (Piti 31)

kasnije:

Athletic Bilbao - Espanyol

Sevilla - Valencia

Redoslijed: 1. Barcelona 60, 2. Real Madrid 60, 3. Atletico Madrid 60, 4. Athletic Bilbao 44 (-1)...15. Getafe 25...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider