Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Fizički i mentalno smo jaki'

Ancelotti nakon trijumfa Reala izdvojio samo - Luku Modrića

Iza Luke Modrića nova je sjajna partija u dresu Real Madrida. U sklopu 24. kola na gostovanju kod Getafea istu je okrunio i premijernim ovosezonskim pogotkom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prethodno je Modrić ove sezone zabio još FC Kopenhagenu u Ligi prvaka. Prošle je sezone u Primeri upisao 3 gola i 6 asistencija, a nakon ove nedjelje je na učinku 1+6.

Upravo gledamo najubojitiji Real u posljednjih 50 godina

VIDEO - Prvijenac Luke: Modrić potvrdio pobjedu, Real poravnat s Barcom!

"Defenzivna čvrstoća je jako važna kompomenta igre. Ranije u sezoni imali smo problema, ali sada smo čvršći, samopuzdaniji i prirodniji u igri. Fizički i mentalno smo jako dobri i moramo tako nastaviti jer sada počinje važan dio sezone", rekao je Ancelotti nakon 3:0 pobjede nad Getafeom u susretu u kojem je treći pogodak postigao Modrić.

"Modrić je sada zabio u Primeri, jednom u Ligi prvaka, a on može još i više", dodao je talijanski strateg.

Luka preskače Elche zbog kartona

Modrić je u 75. minuti dobio žuti karton, a kako mu je to peti u Primeri ove sezone, preskočit će utakmicu s Elcheom u subotu na Santiago Bernabeuu. Ancelotti će ga imati na raspolaganju za prvi ogled osmine finala Lige prvaka protiv Schalkea (26. veljače) i za sljedeću prvenstvenu utakmicu na gostovanju kod Atletico Madrida (2. ožujka).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider