Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bolje sad nego...

U Realu bi Barcu već u četvrtfinalu: Slažete li se s njihovom računicom?

Za razliku od Engleza, Španjolci su ponosni na svoje klubove u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjih osam momčadi Lige prvaka čak su tri španjolska kluba, dok engleskog nema niti jednog. Mediji s južne strane Pirineja bave se mogućim protivnicima Reala, Barcelone i Malage u četvrtfinalu, a koje ćemo saznati sutra u podne na ždrijebu u Nyonu.

>> Tko koga više ne voli: Dobro pogledajte fotke iz Madrida i Barcelone!

>> Slavlje u svlačionici Reala: 'Hrvat je dirigirao rijetkim napadima Reala'

>> Modrić asistirao za pobjedu Reala, igrači Barce 'podivljali' na suca!

I dok trener Malage Manuel Pellegrini želi izbjeći suparnike iz Primere, nakon dvije pobjede u tri ovogodišnja El Clasica u Realu se čak spominje i Barcelona kao mogući protivnik. Iako je vjerojatni novi španjolski prvak razbio Milana, u Madridu su uvjereni kako je došlo novo vrijeme u okršajima dva najveća rivala. U 2013. nisu izgubili od kluba koji im je proteklih godina nabijao komplekse i misle kako znaju recept za Barcu. Barem tako piše današnje izdanje Marce.

''Bolje sad nego u mogućem finalu'', misao je koja se provlači Santiago Bernabeuom. Nije da se Barca više ne poštuje, ali klima se mijenja. Barca uzima prvenstvo, ali gubi međusobne dvoboje. Počelo je sa Superkupom, pa se nastavilo s izbacivanjem iz Kupa kralja i pobjedom u prvenstvu. Pet utakmica već Madriđani nisu izgubili od Barcelone.

Barca je slavila samo u prvoj utakmici Superkupa, ali gledajući čak tri ogleda po 180 minuta, Real je ove sezone apsolutni pobjednik El Clasica. Zato smatraju kako bi imali puno veću šansu do finala i te jedne utakmice na Wembleyju.

No, do finala u Londonu dug je put. Možda tamo neće biti ni Reala bi Barcelone. Sutra ćemo u Nyonu vidjeti hoće li se želja ostvariti, jer ćemo znati parove četvrtfinala i moguće parove polufinala.

Tko je uoči četvrtfinala najveći favorit Lige prvaka?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider