Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U pitanju su milijuni

Trenutak koji je šokirao Real Madrid: Sada je sve upitno!

Nakon bolnog krika Garetha Balea i ozljede gležnja zvijezde Tottenhama na utakmici s Baselom, White Hart Lane se „zaledio“...

Navijači Tottenhama šutke su promatrali iznošenje Balea s travnjaka na nosilima, s njihovih lica moglo se iščitati koliko su zabrinuti.

>> Rekordni Realov niz: Casillas na klupi, Modrić od prve minute!

>> Drama u Londonu: Bolan krik Balea, odnijeli ga na nosilima!

Ozljeda je došla u najgorem mogućem trenutku. Prvenstvo ulazi u odlučujuću fazu, a bez najveće zvijezde plasman na mjesto koje vodi u Ligu prvaka ostaje samo sanak pusti. Međutim, Baleova ozljeda najviše je šokirala dva čovjeka, čelnika Tottenhama Daniela Levyja i predsjednik Reala Florentina Pereza.

Levyju su kroz glavu prošli silni milijuni koje bi Tottenham mogao izgubiti ako se pokaže da je riječ o ozljedi koja će Balea na duže vrijeme izbaciti iz stroja, i to baš u trenutku kada je ušao u formu života i kada mu se cijena povećavala praktički iz tjedna u tjedan.

S druge strane, Bale je trebao biti glavni adut predsjedniku Reala u borbi za novi mandat na čelu „kraljevskog kluba“. Podsjećamo, godina je predsjedničkih izbora. Međutim, jasno je da Perez ne želi iskrcati silne milijune za ozlijeđenog igrača. Stoga su u Madridu s nestrpljenjem iščekivali liječničke nalaze. Donekle su ih umirile prve prognoze koje kažu da bi se Bale mogao vratiti na travnjak već za tri tjedna, kako su Londonci naveli u službenom izvješću.


Bale lesión by Samu035

Na Santiago Bernabeuu će ipak pričekati da se vlastitim očima uvjere u Baleov povratak na travnjak. Čak i ako se vrati za tri ili četiri tjedna, pitanje je u kakvoj će biti formi? Bude li ozljeda ostavila traga na Baleu, jasno je da cijena neće biti ista kao prije ozljede.

Perezova prva ponuda za Balea kretala se oko 45 milijuna eura, što je Levy glatko odbio. Kako je Bale podizao formu i zabijao golove tako je Levyju rastao apetit. Netom prije ozljede podigao je letvicu na čak 70 milijuna, ali vjerojatno bi se zadovoljio s desetak milijuna manje.

Da se Bale nije ozlijedio i da je nastavio pružati igre kao u dosadašnjem dijelu sezone, Perez bi vjerojatno pristao na odštetu od šezdesetak milijuna. Ovako je sve pod velikim upitnikom. No, za obje strane je najvažnije da se Bale dobro oporavi, a o cijeni će se već dogovoriti. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider