Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška ozljeda

Drama u Londonu: Bolan krik Balea, odnijeli ga na nosilima!

Na kraju prvog četvrtfinalnog ogleda Europa lige između Tottenhama i Basela (2-2) White Hart Lane je zanijemio. Teško se pritom ozlijedio Velšanin Gareth Bale...

Najbolji igrač i strijelac londonske momčadi Gareth Bale u jednom je duelu i borbi za loptu, krivo stao s desnom nogom i očigledno prilično teško ozlijedio gležanj.

>> Švicarci iznenadili Tottenham, sjajan pogodak Sigurdssona!

>> Čudo neviđeno: 'Torres osvetnik' zabio dva gola!

Bol je po izrazu Baleova lica bila prežestoka, a tek je uz pomoć nosila uspio napustiti travnjak.

Kraj sezone za Balea?

Prve informacije engleskih medija govore da je lako moguće da je Bale za Tottenham izgubljen do kraja sezone, no ipak se čeka što će reći naknadni liječnički pregledi.


Bale lesión by Samu035

U svakom slučaju, za Balea slijedi dulja pauza, a time kopne i šanse njegove momčadi da uhvati jedno od mjesta koje iduće sezone vode u Ligu prvaka. Trenutačno je Tottenham treći na ljestvici, ali mu za vratom pušu Chelsea (dva boda manje) i Arsenal (četiri boda manje).

Bale zabio 17 pogodaka ove sezone

Koliko je 23-godišnji Bale bitan za Tottenham najbolje govori 17 pogodaka ove sezone u Premierligi, čime je treći strijelac lige iza Suareza i Van Persieja. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider