Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo zabija kao na traci

Rekordni Realov niz: Casillas na klupi, Modrić od prve minute!

Nakon 18 dana izbivanja zbog ozljede, Iker Casillas ponovno će sjesti na klupu Real Madrida u utakmici 30. kola Primere s Levanteom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema svemu sudeći, Jose Mourino ipak neće Casillasu pružiti šansu da upiše pokoju minutu na vratima.

>> Trenutak koji je šokirao Real Madrid: Sada je sve upitno!

Pomoćni trener Real Madrida Aitor Karanka to je implicitno potvrdio u najavi utakmice, no nije pojasnio smatra li da se Casillas ne zalaže dovoljno na treninzima, kako je to izjavio Arrigo Sacchi, bivši sportski direktor Reala.

„Kraljeve“ u utorak očekuje uzvratna utakmica četvrtfinala Lige prvaka s Galatasarayem pa se očekuje da će Mourinho napraviti neke rošade u udarnoj momčadi. Španjolski analitičari očekuju da Portugalac pošalje na travnjak sličnu postavu kao na posljednjem gostovanju u Zaragozi.

Modrić od prve minute

Očekuje se da će priliku dobiti Modrić, Arbeloa, Pepe, Marcelo, Kaka i Callejón. Hrvatski reprezentativac bi trebao krenuti od prve minute, jednako kao i Cristiano Ronaldo koji je postigao sedam golova u posljednjih šest utakmica.

Rekordni Realov niz

Real već 38 utakmica zaredom ne zna za poraz na svojem stadionu, što je trenutačni europski rekord. Drugo mjesto dijele Porto i Atletico s 24 utakmica u nizu bez poraza na domaćem travnjaku. U razdoblju od 18. siječnja 2012., kada je Barcelona pobijedila Real s 2:1 u četvrtfinalu Kupa kralja, pa do današnjeg dana na Santigao Bernabeuu gostovalo je 27 momčadi, od toga Barcelona i Valencia po tri puta, ali niti jedna nije uspjela slaviti.

Ronaldo zabio 39 posto svih golova Reala

U tom razdoblju Real je upisao 31 pobjedu, postigao je čak 117 golova (3.1 po utakmici), od toga na Ronalda otpada njih 46 (39 posto), dok je primio samo 32 gola (0.8 po utakmici).

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider