Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Podržao Mourinha

Slavni trener žestoko 'oprao' Casillasa: Otkrio jednu tajnu!

Proslavljeni talijanski trener Arrigo Sacchi žestoko je 'oprao' kapetana i vratara Real Madrida Ikera Casillas, koji se trenutačno nalazi „na ledu“ kod Josea Mourinha...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sacchi je u sezoni 2004/05. obnašao funkciju sportskog direktora Real Madrida. U toj sezoni na klupi Reala izmijenila su se tri trenera Antonio Camacho, Mariano García Remón i Vanderlei Luxemburgo. Podrazumijeva se da je Sacchi često pratio treninge sve trojice trenera.

>> To više nije utopija: Kapetan Reala prelazi u Barcu? Zašto ne?

>> Mourinho ne vraća Casillasa: 'Neka čeka svoju priliku'

„Casillas je oduvijek malo trenirao. Mourinho je u pravu što ga drži na klupi“, ispalio je Talijan koji se proslavio na klupi Milana u njegovoj zlatnoj eri potkraj 80-tih godina.

Normalno je da Mourinho forsira Diega Lopeza, jer on daje primjer kako se treba ponašati jedan profesionalni nogometaš“, bez dlake na jeziku će Sacchi, koji je u travnju 2005. također žestoko kritizirao kapetana Reala i ponajboljeg svjetskog vratara u posljednjih dvadesetak godina.

„Casillas je jedan od najboljih svjetskih vratara. Već sam mu rekao da je u samo tri mjeseca imao više obrana nego neki moji vratari u pet godina. Međutim, isto tako sam mu rekao da mora ostati čvrsto na zemlji. Mora zadržati prisebnost i mora biti inteligentniji“, kazao je Sacchi.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider