Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tako se voli klub

Trener ga šikanira, a on će: 'Ovo je moj klub i želim ovdje ostati još dugo!'

Nedavno je Jürgen Klopp, trener dortmundske Borussije, indirektno dao do znanja 24-godišnjem Kevinu Großkreutzu da ovaj niti u nastavku neće imati lagani put do prve momčadi...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Upisao je Großkreutz u prvom dijelu sezone četrnaest nastupa u Bundesligi (uz jedan pogodak), ali je vrlo često u igru ulazio s klupe za pričuve. Vezni igrač, a potencijalni napadač, zbog toga nije izgubio vjeru u sebe, kao što nije niti splasnula ljubav prema Borussiji, s kojom je posljednje dvije sezone proslavljao naslov prvaka u Njemačkoj.

" Nije me trener obeshrabrio zbog toga. Borussia je moj klub i želim ovdje ostati još dugo. Nadam se da će mi klub ponuditi ugovor za produljenje, a kada to napravi neću čekati niti jedne sekunde", izjavio je ovaj povremeni njemački reprezentativac.

Kada su u javnost plasirane izjave Kloppa o ovom igraču navodno su se mnogi engleski premierligaši pomamili za Großkreutzom, a neki su i slali ponude klubu iz Dortmunda. Njegov stav o ostanku vjerojatno će donekle ražalostiti te klubove koji su bili spremni na posao s njim. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider