Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posebna utakmica za navijače

Trener Cityja najavio derbi s ManUtd-om: Evo što je rekao o Moyesu!

Manuel Pellegrini, menadžer Manchester Cityja, ogradio se od statusa favorita uoči gradskog premierligaškog derbija protiv Manchester Uniteda na Old Traffordu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dan uoči gostovanja kod aktualnog engleskog nogometnog prvaka čileanski je stručnjak rekao:

"Ne mislim da smo mi favoriti u svakoj utakmici. U dobroj smo fazi, ali igramo protiv velike momčadi na njihovom stadionu, pa ne mislim da smo favoriti", rekao je Pellegrini.

"Naravno da očekujete pobjedu u svakoj utakmici, ali ponavljam, samo zato što Manchester United ima tešku sezonu ne znači da ćemo tamo i pobijediti. Mi moramo otići tamo i odigrati dobru utakmicu."

U prvom međusobnom premierligaškom ogledu ovih klubova u rujnu prošle godine na Etihadu City je slavio laku 4-1 pobjedu.

"Naravno da je ovo posebna utakmica za navijače jer vole pobjeđivati protiv Manchester Uniteda, ali za mene su sve utakmice posebne jer osvajate tri boda. Nije na meni da analiziram što je David Moyes napravio u Manchester Unitedu. Mislim da su svi znali da će mu biti teško zamijeniti Sir Alexa Fergusona, ali ja ne analiziram što je napravio." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider