Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Situacija izmiče kontroli

Totalni raspad: Real otkazao Mourinhovu pressicu!

Da je situacija u španjolskom nogometnom divu Real Madridu izmakla kontroli govori posljednja intervencija kluba koji je otkazao uobičajenu konferenciju za novinare uoči ligaške utakmice...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Treneri ili pomoćnici svih klubova u španjolskoj Primeri dužni su dan uoči utakmice održati konferenciju za novinare, na kojoj će govoriti o nadolazećem susretu svoje momčadi. Međutim, istu je madridski klub odlučio uskratiti "sedmoj sili", kako bi spriječio nove kontroverze na relaciji trener-igrači.

>> Usudio se kritizirati Mourinha: Odrekao ga se do kraja sezone!

>> Totalni rat: Real otima Barci superstara cifrom od koje boli glava!

Podsjetimo, prošlog je vikenda portugalski stoper Reala Pepe kritizirao svog sunarodnjaka na klupi "kraljevskog kluba" Josea Mourinha, zbog njegovog odnosa prema vrataru Ikeru Casillasu, ikoni kluba. Pepe nije trebao čekati dugo na odgovor;

''Pepe ima problem, a njegovo je ima Raphaël Varane. Tridesetjednogodišnjak je izgubio mjesto od 19-godišnjaka. A tko je imao hrabrosti staviti Varanea na travnjak? Ja!'', rekao je Mourinho na press-konferenciji u utorak.

Tijekom iste je još jednom "bocnuo" Barcelonu, za koju je izjavio ne bi imala ni približno toliko uspjeha da u momčadi nema Lionela Messija.

Ovo je treća konferencija za novinare koju je Real otkazao u nazad tri sezone, otkako je Mourinho na klupi "kraljevskog kluba". Madridski je klub u Mourinhovoj prvoj sezoni otkazao dvije uzastopne konferencije za novinare, zbog Portugalčeva rata-riječima s menadžerom Sporting Gijona Manuelom Preciadom. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider