Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Verbalni rat

Usudio se kritizirati Mourinha: Odrekao ga se do kraja sezone!

Posljednjih dana su verbalni rat vodili Jose Mourinho, trener madridskog Reala i Pepe, obrambeni igrač "kraljevske momčadi", koji je nekada bio odan čovjek Portugalcu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, Pepe je odlučio komentirati Mourinhov postupak kada je vratara Ikera Casillasa tijekom sezone bacio u drugi plan, a i dalje ga drži podalje od travnjaka i povjerenje daje Diegu Lopezu.

>> Totalni rat: Real otima Barci superstara cifrom od koje boli glava!

Pepe je spomenuo da "izjave gospodina Mourinha vezane za Casillasa nisu adekvatne", jer je "Iker instituacija kluba i zaslužio je više poštovanja".

No, Mourinho je vrlo brzo uzvratio, te je kratko dodao: "Pepeovi komentari? Vrlo je lako analizirati njegove riječi. Pepe ima problem, a njegovo je ima Raphaël Varane."

Takva reakcija Pepea nije samo ponukala Mourinha na odgovor, već je po navodima španjolskih medija natjerala Mourinha da definitivno otpiše Pepea do kraja sezone, što bi trebalo značiti da ga više neće biti momčadi niti u Primeri, a niti u skorašnjem finalu Kupa kralja kada Real igra protiv Atletica (17. svibnja). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider