Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U Bayernu svi ushićeni

'To je sudar novih prvaka Njemačke i Španjolske. Šanse su 50-50'

Nakon ždrijeba polufinala nogometne Lige prvaka u Nyonu, u Bayernu su se jako razveselili ogledima protiv Barcelone koji će im ponuditi najveći ispit njihove prave snage...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Bayern protiv Barcelone, divovi se susreću u elitnom europskom natjecanju. Za nas je veliki izazov igrati protiv momčadi koja je oduševila svojom kreativnom igrom u posljednje četiri godine i koja je dominirala europskim nogometom. Ja sam pak sa svojim momčadima u Španjolskoj protiv Barcelone ostvarivao dobre rezultate. Pa sam primjerice s Athletic Bilbaom dva puta u Barceloni pobijedio. Veselim se dvjema magičnim nogometnim večerima", rekao je Bayernov trener Jupp Heynckes.

>> Real najzadovoljniji: Spektakularni sudar Bayern - Barcelona!

>> Legenda Bayerna: Barca je veliki favorit, ali imamo jednu prednost!

>> U Borussiji sretni ždrijebom: 'Bolje Real nego Bayern!'

Kapetan bavarskog diva Philipp Lahm sličnog je mišljenja:

"Prekrasan ždrijeb, španjolski prvak iz 2013. godine protiv njemačkog prvaka iz 2013., to je vrhunski dvoboj. Sada smo treći puta u posljednje četiri godine u polufinalu Lige prvaka, a šanse za finale u Londonu vidim 50-50. Bit će to zanimljivi dvoboj između dviju vrhunskih momčadi u kojem možemo svi uživati."

Sportski direktor Bayerna Matthias Sammer ždrijeb je komentirao riječima:

"To je lijepi ždrijeb. Mislim da nije nedostatak što prvu utakmicu igramo kod kuće što se pokazalo protiv Juventusa. Treba nam dva puta dobar plan i dva puta dobra forma tog dana. Nema sumnje da je Barcelona jaka, ali mi smo postali jači." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider