Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borussia čeka Modrića

Real najzadovoljniji: Spektakularni sudar Bayern - Barcelona!

U polufinalu Lige prvaka nećemo gledati obračune klubova iz istih zemalja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon predigre, u kojoj su izvučeni parovi polufinala Europa lige, pristupilo se ždrijebanju Lige prvaka.

Prva je izvučena kuglica s imenom Bayerna, a nakon nje - Barcelona, čime je izbjegnut dvoboj momčadi iz iste zemlje, ali i repriza lanjskog polufinala, kada su Bavarci boljim izvođenjem jedanaesteraca izbacili Kraljevski klub.

Recimo da u prvom ogledu, u Münchenu, neće za Bayern nastupiti hrvatski nogometaš Mario Mandžukić zbog kazne žutih kartona iz prethodnih ogleda.

Luka Modrić i njegov Real dolaze na noge Borussiji, a ta su se dva sastava već susrela dva puta ove sezone u Ligi prvaka. U skupini je, tada, uspješnija bila Borussija. Doma je pobijedila 2:1, dok je na Santiago Bernabeu završilo bez pobjednika (2:2). Bit će to dva ogleda u kojima će se suprostaviti i dva trenerska prijatelja - Jürgen Klopp i Jose Mourinho.

Prve će se utakmice odigrati 23. i 24. travnja, dok su polufinalni uzvrati na rasporedu 30. travnja i 1. svibnja. Recimo i da će se finalna utakmica igrati na mitskom Wembleyju, 25. svibnja.

 

Liga prvaka, polufinala:

Bayern - Barcelona

Borussia Dortmund - Real Madrid

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider