Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zadnji susret jako bolan

Legenda Bayerna: Barca je veliki favorit, ali imamo jednu prednost!

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge prokomentirao je ždrijeb polufinala Lige prvaka u kojem je Bayern dobio za suparnika Barcelonu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prva utakmica Bayerna i Barcelone u polufinalu Lige prvaka igra se 23. travnja u Munchenu, dok je uzvrat na rasporedu 1. svibnja.

„Barcelona je za mene još uvijek najbolja momčad Europe. Osvojili su najviše Liga prvaka u posljednjih nekoliko godina. Imaju fantastičan napadački potencijal", kazao je Rummenigge pa se prisjetio posljednjeg međusobnog susreta Barce i Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka 2009.

>> Real najzadovoljniji: Spektakularni sudar Bayern - Barcelona!

>> U Borussiji sretni ždrijebom: 'Bolje Real nego Bayern!'

"Igrali smo s njima prije četiri godine i dobili po 'glavi'. U Munchenu je bilo 1:1, a u Barceloni smo izgubili 4:0. Dobro se sjećam te utakmice, ali ne rado je se prisjećam, jer je bila jako bolna za nas. Kako god, ovo je sjajna prilika da pokažemo kako smo od tada značajno napredovali“, kazao je Rummenigge, legenda Bayerna i njemačke reprezentacije.

„Mislim da ćemo vidjeti dvije sjajne utakmice. Ne sumnjam da će prikazani nogomet biti na najvišoj razini. Nadalje, mislim da je prednost igrati prvu utakmicu na domaćem teren, iako je opće mišljenje da je bolje igrati kod kuće u uzvratu. Vidjelo se protiv Juventusa da to nije hendikep. Na našem stadionu pružili smo sjajnu partiju i trasirali put ka polufinalu“, kaže Rummenigge i ponavlja:

„Stvarno sam uzbuđen što ćemo igrati protiv najbolje europske momčadi. Još uvijek mislim da je Barcelona veliki favorit za osvajanje Lige prvaka“, zaključio je Rummenigge.

U drugom polufinalu sastaju se Borussia Dortmund i Real Madrid. Prva utakmica igra se 24. travnja u Dortmundu, a uzvrat 30. travnja u Madridu. Finale je na Wembleyju 25. svibnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider