Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Šaljemo si sms-ove'

Terry otkrio Španjolcima: Mourinha zanima sve što se događa u Chelseaju

Izgleda kako je dilema sve mane. Jose Mourinho na pragu je povratka u neprežaljeni Chelsea.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je Jose Mourinho napustio klupu Chelseaja 2007. godine i otad je naslove osvajao s Interom i Real Madridom, nikad nije izgubio kontakt s nogometašima londonskog kluba u koji će se vjerojatno vratiti ljetos.

Potvrdio je to i kapetan Chelseaja John Terry u razgovoru za Marcu.

''Mourinho ima sjajan odnos s našim navijačima jer smo osvojili nekoliko premierligaških i drugih trofeja s njim. Real Madrid mora se poštovati jer s njima ima ugovor. Ali navijači su jasno pokazali da je on onaj kojeg žele. I dalje je „The Special One“', rekao je Terry.

>> I dalje napeto u Realu: Trening u tišini, navijač provocirao Mourinha

''Šaljemo si sms-poruke i često si znamo zaželjeti sreću. On je zainteresiran za naše rezultate i sve što se događa u klubu. Nema kontakte samo sa mnom, nego i s Lampardom i drugim igračima.''

Progovorio je Terry i o zadovoljstvu koje je osjećao pri suradnji s Mourinhom.

''Sve što mogu reći je da je vrhunski menadžer s kojim sam uživao raditi. Uvijek je bio strog po pitanju momčadi, ne samo s udarnom jedanaesterkom. Pod njim smo radili naporno, a mogli smo razgovarati i o osobnim problemima. Bio nam je prijatelj. Svi smo bili tužni kada je otišao.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider