Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Branio ga pomoćnik

I dalje napeto u Realu: Sve kulminiralo nakon treninga

Španjolska Marca i dalje nastavlja izvještavati o navodnim napetim odnosima u redovima Real Madrida. Trening u Valdebebasu u ponedjeljak odrađen je u tišini…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Marca je, podsjetimo, u ponedjeljak izašla s pričom o velikom sukobu unutar svlačionice ''kraljevskog kluba''. Trener Jose Mourinho je navodno za lošu sezonu optužio kapetana Ikera Casillasa i najveću zvijezdu Cristiana Ronalda, čime je izazvao revolt svih igrača osim onih koje je doveo uoči ili tijekom ove sezone - našeg Luke Modrića, te Michaela Essiena i vratara Diega Lopeza.

>> Dokaz da Mou napušta Madrid: Evo na što je potrošio 200 eura!

Madridski dnevni list tvrdi da Mourinho u ponedjeljak nije rekao ni riječ svojim igračima na treningu, a napeta je atmosfera kulminirala nakon završetka vježbanja.

U trenucima kad je portugalski stručnjak krenuo kući u automobilu svoga pomoćnika Ruija Farije, jedan ga je navijač počeo provocirati. Faria je, piše Marca, zaustavio vozilo i izašao van braniti šefa.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider