Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ostaje uz 'zmajeve'

Sušić o 'informaciji' da je na meti Barce: Pustite te bezvezne priče!

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić odgovorio je na spekulacije o navodnom interesu Barcelone za njegove usluge...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Informaciju" je u eter navodno pustio Milan Ćalasan, bivši nogometaš Crvene zvezde i zagrebačkog Dinama te poznati menadžera s bazom u Parizu. Brinuo je o karijerama nekih poznatih trenera i nogometaša kao što su Arsene Wenger, Christian Karembeu, Juan Pablo Sorin...

„Ma pustite te bezvezne priče. Nemam nikakve veze s tim. Milana znam, on mi je prijatelj. Moguće je da me on spomenuo u nekom neformalnom razgovoru. Znate kako se to dešava danas. Ali dajte pustite te priče. Jednostavno, nemam nikakav komentar. Imam svoju misiju, a ona se zove reprezentacija BiH“, kazao je Sušić za Dnevni avaz.

>> Evo tko su glavni kandidati za novog trenera Barce: Messi ima svog favorita!

>> Katalonci otkrili tko je glavni favorit za novog trenera Barcelone

Španjolski mediji do sada nisu spominjali Sušića kao kandidata za novog trenera Barcelone. Spominjali su se Luis Enrique, Michael Laudrup, Ronald Koeman i Ernesto Valvarede, Gerardo Martino, Marcelo Bielsa, Jupp Heynckes, Frank Rijkaard i André Villas-Boas, ali ne i izbornik BiH reprezentacije.

Sušić s reprezentacijom BiH drži prvo mjesto u kvalifikacijskoj skupini G. BiH ima tri boda više od drugoplasirane Grčke i puno bolju gol-razliku te je vrlo blizu plasmana na SP u Brazilu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider